Orientatie

Oriëntatie

 

‘Je weet zeker dat je ander werk of een andere functie wilt, maar wat of waar’, of
‘Je weet zeker dat je je ontwikkelen wilt, maar.. verder in wat ik nu doe, iets anders, …waarin’?

 

De bovenstaande vragen zijn regelmatig een ingang voor een loopbaan oriëntatietraject. Tijdens het oriëntatie traject wordt met jou onderzocht en gekeken naar wat voor jou passende mogelijkheden zijn. Ook wordt hier gekeken naar wat jouw zicht nu belemmert.

 

Verschillende vragenlijsten en/of testen maken deel uit van de oriëntatie, naast het verkennend huiswerk. Uiteindelijk ontdek je meer duidelijkheid over wat jij wilt. Je sluit het oriëntatietraject af met je eigen plan van aanpak.

 

Ga naar de ’test of Quickscan’ hieronder, als je wilt iets meer zicht wilt hebben over hoe jij er nu bij staat.

NB De door jou ingevulde persoonsgegevens worden maximaal 1 maand bewaard, enkel voor het bieden van feedback en wederzijds leggen van contact. Deze gegevens worden vernietigd indien er geen vervolg is op je de ingevulde scan en/of verzoek. Bij het aangaan van begeleiding worden deze gegevens opgenomen in je dossier (zie ook: privacy verklaring).

Werken aan én vanuit je fundering;
basis voor jouw toekomst ontwerp’

Quickscan

Stap 1 van 5

  • Om je een kans te geven eens te kijken wat je van jezelf weet, kun je deze test invullen. Hoewel beperkt -het is slechts een quick-scan- geeft het je een zinnige indicatie. Klik op "Volgende" om naar de vragen te gaan.