Coach

Karel van Nimwegen, coach

Als coach ben ik werkzaam bij Loopbaansupport en werk met verschillende (structuur) principes inclusief die van Gestalt. Denk hierbij ondermeer aan: besef van wat speelt (gewaarzijn), manieren van contact, reflectie, confrontatie en biografisch onderzoek. Dergelijke structuren kunnen bij coaching een zinvolle rol hebben.

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik aan mijn coaching carrière begonnen. Eerst naast mijn vaste baan als personeelsadviseur, later in 1999 als zelfstandig ondernemer.
Voordat ik met coaching begon, heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht in diverse functies waaronder die van medewerker, adviseur en manager.

In de verschillende fasen van mijn leven, heb ik onder andere gezocht naar zingeving en ontwikkeling, zowel binnen mijn privé leven als binnen mijn werk.

Op de werkvloer heb ik ervaren hoe het contact tussen werkgever en werknemer prettig kan verlopen en ook hoe het contact (soms ernstig) kan misgaan. De diverse en uiteenlopende belangen en behoeften van werknemers en werkgevers spelen hierbij een rol.

Mijn ervaring, kennis en kwaliteiten over coaching, begeleiding en communicatie, zet ik nu met veel plezier in voor individuen en het bedrijfsleven. Hierdoor kan ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers alsook aan die van samenwerkingsverbanden van mensen in organisaties.

‘Wees wie je bent,
 doe wat je kunt en vooral wat je plezier biedt. 
Zie daarbij je kansen tot ontwikkeling en
 probeer jezelf zo nu en dan eens
 te verbazen’