Coach

Karel van Nimwegen, coach

Als coach ben ik werkzaam bij Loopbaansupport en werk met verschillende (structuur) principes inclusief die van Gestalt. Denk hierbij onder meer aan: besef van wat speelt (gewaarzijn), manieren van contact maken, reflectie op jezelf en situaties, confrontatie o.a. door spiegeling en biografisch onderzoek. Dergelijke structuren, naast andere, kunnen bij coaching een zinvolle bijdrage bieden.

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik aan mijn coaching carrière begonnen. Eerst naast mijn vaste baan als personeelsadviseur, later in 1999 als zelfstandig ondernemer.
Voordat ik met coaching begon, heb ik uiteenlopende werkzaamheden verricht in diverse functies waaronder die van medewerker, adviseur en manager.

In de verschillende fasen van mijn leven, heb ik onder andere gezocht naar zingeving en ontwikkeling, zowel binnen mijn privé leven als binnen mijn werk.

Op de werkvloer heb ik ervaren hoe het contact tussen werkgever en werknemer prettig kan verlopen en ook hoe het contact (soms ernstig) kan misgaan. De diverse en uiteenlopende belangen en behoeften van werknemers en werkgevers spelen hierbij een belangrijke rol.

Mijn ervaring, kennis en kwaliteiten over coaching, begeleiding en communicatie, zet ik nu met veel plezier in voor individuen. Hierdoor kan ik mijn steentje bijdragen aan de ontwikkeling van individuen/ medewerkers, en zo indirect aan samenwerkingsverbanden van mensen in organisaties.

karel van Nimwwegen, therapeut

“Wees wie je bent, doe wat je kunt en zorg voor
  voldoende plezier in wat je doet. 
Kijk steeds
  naar kansen voor je ontwikkeling en
doe zo nu en
  dan eens iets anders dan je gewend bent
.
 
Karel van Nimwegen