Activiteiten

Workshops – Training – Inspiratie

De workshops gaan over verschillende thema’s die in jouw dagelijks leven een rol kunnen spelen. Vanuit een onderzoekende houding ontdek je hoe je hiermee ook anders kunt omgaan, en hoe je hier anders naar kunt kijken. Een workshop bestaat uit een dagdeel, een dag, of meerdere dagen. Per workshop is er ruimte voor 4-6 (8 mindfulness) deelnemers

 • Mindfulness training 13 februari 2019 te Huis ter Heide

  13 februari 2019 tot 10 april 2019 3712 AP, Huis ter Heide
  mindfulness

  fig. mindfulness trainen

  De Mindfulness training 13 februari 2019 te Huis ter Heide, is een aandacht verdiepende en zo eveneens een innerlijk verhelderende training. De training is op een zodanige manier vormgegeven dat je op een prettige manier de beoefening van mindfulness eigen kunt maken.
  Het is een praktische en vooral ook toepassingsgerichte training zodat je al snel van de beoefening van mindfulness in je (werk)leven kunt genieten, maar ook van de bijdrage van de verdiepende en helende effecten ervan. Mindfulness beoefening biedt je meer dan enkel stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness zijn: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvang van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel spirituele beoefening genoemd, omdat je meer los komt van het dagelijkse (aardse) denken, dankzij contact met je lichaam (voeten op de grond) ontstaat meer ruimte in jou en is zo gemakkelijker toegang mogelijk met je oordeelvrije wijsheid. Meer info zie: >>> mindfulness.

  Mindfulness training in Huis ter Heide, 13 februari 2019.
  De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) zijn behulpzaam voor praktische toepassingsmogelijkheden in je leven.
  Er zijn 8* bijeenkomsten,
  -Aanvang: 13 februari – 10 april*, op woensdagavond 19.30-21.00, in het tuinhuis te Huis ter Heide.
  -Wekelijks programma (m.u.v. 24 oktober ivm herfstvakantie)
  -Kosten: € 295,-*
  -Groepsgrootte min/max: 6 personen.
  -Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

  *Optioneel, bij voldoende animo: de laatste middag/avond een halve dag extra; ‘Mindful-leven’ (16.00-20.00). incl. eenvoudige broodmaaltijd en soep, € 20,- per persoon.

  Naast deze groep:
  Individuele training; basis en verdieping.
  Incompany training, op aanvraag beschikbaar.