Activiteiten

Workshops – Training – Inspiratie

De workshops gaan over verschillende thema’s die in jouw dagelijks leven een rol kunnen spelen. Vanuit een onderzoekende houding ontdek je hoe je hiermee ook anders kunt omgaan, en hoe je hier anders naar kunt kijken. Een workshop bestaat uit een dagdeel, een dag, of meerdere dagen. Per workshop is er ruimte voor 4-6 (8 mindfulness) deelnemers

 • Mindfulness training Huis ter Heide, 4 maart 2021

  4 maart 2021 tot 22 april 2021 Huis ter Heide, praktijk hartsupport
  Mindful aanwezig

  fig. Jezelf handhaven midden in een overvloed aan prikkels

  De Mindfulness training Huis ter Heide, is een aandacht verdiepende en een innerlijk verfrissende training. De training is op een zodanige manier vormgegeven dat je op een praktische en gestructureerde manier de beoefening van mindfulness eigen kunt maken.
  Het is een toepassingsgerichte training zodat je de beoefening van mindfulness direct in je (werk)leven kunt toepassen, maar ook kunt genieten van de bijdrage van de verdiepende en helende effecten ervan. Mindfulness beoefening biedt je meer dan enkel stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness zijn toename van: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvang van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel verbindende beoefening genoemd, omdat je meer los komt van het dagelijkse (drukke) denken en meer in verbinding komt met je lichaam en je gevoel. Mede dankzij het contact met je lichaam (billen op de stoel en je voeten op de grond) ontstaat meer ruimte in jou en is zo eerder toegang mogelijk met je oordeelvrije besef. Meer info zie: >>> mindfulness.

  Mindfulness training in Huis ter Heide, aanvang 4 maart 2021.
  De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) evenals de boeddhistische basis, zijn behulpzaam voor praktische toepassingsmogelijkheden in je leven.
  Er zijn 8 bijeenkomsten,
  -Aanvang:  4 maart – 22 april, op donderdagavond 19.30-21.00, in de praktijk te Huis ter Heide.
  -Wekelijks programma
  -Kosten: € 325,-
  -Groepsgrootte min/max: 4/6 personen.
  -Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

  Naast deze groep:
  Individuele training; basis en verdieping.