2 november 2018 10:00
het nieuwe neurale pad bekrachtigen en verstevigen

Nieuwe neurale paden toevoegen

‘Het nieuwe neurale pad bekrachtigen’ is een 1 daagse workshop. Deze workshop biedt een ‘boost’ aan de bestendiging en bekrachtiging van je gewenste gewoonte (neurale pad). Vooral passend als je al de nodige energie en aandacht aan je ontwikkeling hebt besteed. Dan heb je waarschijnlijk ontdekt hoe je oude -veelal negatieve- ideeën en gewoontes zich toch nog (regelmatig) kunnen opdringen in je dagelijkse leven, ondanks je besef gebaseerd op inzicht. Omdat deze ideeën en gewoontes hun oorsprong hebben in (oude) gecompliceerde ervaringen met je ouders of opvoeders, ligt hier dan ook een mooie kans voor vernieuwing.

Ons aanwezige besef en inzicht, in onze achterhaalde ideeën en gewoontes, zijn dan ook de ingang voor de workshop. Blijkbaar zijn we nog regelmatig geneigd het ‘oude spoor’ te volgen, daarom is het nu tijd voor bekrachtiging het nieuwe spoor!
Deze workshop is erop gericht om de nieuwe sporen in je emotionele geheugen een extra boost te bieden. Er wordt gewerkt met technieken die op de diepere lagen van ons bewustzijn doorwerken, naast technieken voor de meer oppervlakkige cognitieve lagen. Met de aangereikte handvatten kan je het nieuwe pad zelf vervolgens bestendigen. Deze benadering is mede gebaseerd op inzichten in de flexibiliteit en aanpasbaarheid van onze ‘neurale paden’ in ons (onder)bewustzijn. Het programma richt zich ‘s ochtends nog enigszins op het ‘oud zeer’, in de middag ligt het accent meer op verdiepen en verstevigen van het ‘vernieuwde inzicht’ en op ‘het nieuwe spoor’.

Zie ook de blog over dit onderwerp: https://hartsupport.nl/blog-hartsupport/

Prijs:     € 75,- voor deze 1-daagse workshop
Datum:  2 november 2018, 10.00 – 16.00
Groep:  4-8 personen
Locatie: tuinhuis bij hartsupport te Huis ter Heide
Inclusief: workshop, koffie en thee. Exclusief: maaltijden