27 september 2019 10:00 tot 27 september 2019 16:00
het nieuwe neurale pad bekrachtigen en verstevigen

Nieuwe neurale paden toevoegen

‘Het nieuwe neurale pad bekrachtigen’ is een 1 daagse workshop. Deze workshop biedt een ‘boost’ aan de bestendiging en bekrachtiging van een gewenste veelal nieuwe gewoonte (neurale pad). Vooral passend als je al enige energie en aandacht aan je ontwikkeling hebt besteed. Dan heb je waarschijnlijk ontdekt hoe je oude -veelal negatieve- ideeën en gewoontes zich toch nog (regelmatig) kunnen opdringen in je dagelijkse leven, ondanks je besef gebaseerd op inzicht. Omdat deze ideeën en gewoontes hun oorsprong hebben in (oude) gecompliceerde ervaringen met je ouders of opvoeders, ligt in de huidige tijd dan ook een mooie kans voor aanpassing.

Ons aanwezige besef en inzicht, van onze achterhaalde ideeën en gewoontes, zijn hierbij de ingang voor de workshop. Blijkbaar zijn we nog regelmatig geneigd het ‘oude spoor’ te volgen, daarom is het nu tijd voor bekrachtiging van het nieuwe spoor!
Deze workshop is erop gericht om de nieuwe sporen in je emotionele geheugen een extra boost te bieden. Er wordt gewerkt met technieken die op de diepere lagen van ons bewustzijn doorwerken, naast technieken voor de meer oppervlakkige cognitieve lagen. Met de aangereikte handvatten kan je het nieuwe pad zelf vervolgens bestendigen. Deze benadering is mede gebaseerd op inzichten in de flexibiliteit en aanpasbaarheid van onze ‘neurale paden’ in ons (onder)bewustzijn. Het programma richt zich ‘s ochtends nog enigszins op het ‘oude’, in de middag ligt het accent meer op verdiepen en verstevigen van ‘vernieuwd inzicht’ en op ‘het nieuwe spoor’.

Zie ook de blog over dit onderwerp: https://hartsupport.nl/blog-hartsupport/

Prijs:     € 75,- voor deze 1-daagse workshop
Datum:  27 september 2019, 10.00 – 16.00
Groep:  4-6 personen
Locatie: praktijk van hartsupport te Huis ter Heide
Inclusief: workshop, koffie en thee. Exclusief: maaltijden