8 september 2021 19:30
Mindful aanwezig

fig. Jezelf handhaven midden in een overvloed aan prikkels

De Mindfulness & Zen training Huis ter Heide, is een aandacht verdiepende training gericht op inspiratie en innerlijk herstel. De training is op een zodanige manier vormgegeven dat je op een praktische en gestructureerde manier de beoefening van mindfulness & zen eigen kunt maken.
Het is een toepassingsgerichte training zodat je de beoefening in je (werk)leven kunt toepassen, maar ook kunt genieten van de bijdrage van de verdiepende, inspirerende en helende effecten ervan. Mindfulness & zen beoefening biedt je meer dan stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, stilte, inspiratie, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness & zen zijn een toename van: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvangen van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel verbindende beoefening genoemd, omdat je gaandeweg los komt van het dagelijkse (drukke) denken en meer in verbinding komt met je lichaam en je gevoel. Mede dankzij het contact met je lichaam (billen op de stoel en je voeten op de grond) ontstaat meer ruimte in jou en is er toegang mogelijk met je oordeelvrije besef. Meer info zie: >>> mindfulness.

Mindfulness & Zen training in Huis ter Heide, aanvang 8 september 2021.
De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) naast en zen-boeddhistische basis, gericht op een praktische toepassing in je dagelijks leven.
Er zijn 6 bijeenkomsten,
-Aanvang:  8 september – 13 oktober, op woensdagavond 19.30-21.00, in de praktijk te Huis ter Heide.
-Wekelijks programma
-Kosten: € 295,-
-Groepsgrootte min/max: 4/6 personen.
-Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

Naast deze groep:
Individuele training; basis en verdieping.