17 september 2020 19:30 tot 12 november 2020 21:00
Mindful aanwezig

fig. Jezelf handhaven midden in een overvloed aan prikkels

De Mindfulness training Huis ter Heide, is een aandacht verdiepende en een innerlijk verfrissende training. De training is op een zodanige manier vormgegeven dat je op een praktische en gestructureerde manier de beoefening van mindfulness eigen kunt maken.
Het is dan ook een toepassingsgerichte training zodat je al snel van de beoefening van mindfulness in je (werk)leven kunt toepassen, maar ook kunt genieten van de bijdrage van de verdiepende en helende effecten ervan. Mindfulness beoefening biedt je meer dan enkel stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness zijn toename van: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvang van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel spirituele beoefening genoemd, omdat je meer los komt van het dagelijkse (drukke) denken. Mede dankzij het contact met je lichaam (billen op de stoel en je voeten op de grond) ontstaat meer ruimte in jou en is zo eerder toegang mogelijk met je oordeelvrije besef. Meer info zie: >>> mindfulness.

Mindfulness training in Huis ter Heide, aanvang 17 september 2020.
De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) evenals de Boeddhistische basis, zijn behulpzaam voor praktische toepassingsmogelijkheden in je leven.
Er zijn 8* bijeenkomsten,
-Aanvang:  17 september – 12 november, op donderdagavond 19.30-21.00, in de praktijk te Huis ter Heide.
-Wekelijks programma (m.u.v. 29 oktober)
-Kosten: € 295,-*
-Groepsgrootte min/max: 4/6 personen.
-Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

Naast deze groep:
Individuele training; basis en verdieping.