12 september 2018 19:30 tot 7 november 2018 21:00
Mindfulness training Driebergen, 12 september

fig. rust en helderheid..

De Mindfulness training Driebergen, 12 september 2018, is een aandacht verdiepende en een innerlijk verhelderende training. Het is op een zodanige manier vormgegeven dat het een prettige manier blijkt om je de beoefening van mindfulness eigen te maken.
Het is ook een praktische en toepassingsgerichte training zodat je al snel van de beoefening van mindfulness in je leven kunt genieten, maar ook van de bijdrage van de verdiepende en helende effecten ervan. Mindfulness beoefening biedt je meer dan enkel stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness zijn: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvang van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel spirituele beoefening genoemd, omdat je meer los komt van het dagelijkse (aardse) denken in volledig contact met je lichaam (voeten op de grond), is er ruimte voor een nieuwe wijsheid. Meer info zie: >>> mindfulness.

Mindfulness Driebergen, 12 september 2018.
De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) zijn behulpzaam voor praktische toepassingsmogelijkheden in je leven.
Er zijn 8* bijeenkomsten,
-Aanvang: 12 september – 7 november*, op woensdagavond 19.30-21.00.
-Wekelijks programma (m.u.v. 24 oktober ivm herfstvakantie)
-Kosten: € 295,-*
-Groepsgrootte min/max: 6 personen.
-Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

*Optioneel, bij voldoende animo: de laatste middag/avond een halve dag extra; ‘Mindful-leven’ (16.00-20.00). incl. eenvoudige broodmaaltijd en soep, € 20,- per persoon.

Naast deze groep:
Individuele training; basis en verdieping.
Incompany training, beschikbaar.