18 september 2019 19:30 tot 20 november 2019 21:00
mindfulness

fig. mindfulness training 18 september 2019

De Mindfulness training 18 september 2019 te Huis ter Heide, is een aandacht verdiepende en een innerlijk verhelderende training. De training is op een zodanige manier vormgegeven dat je op een prettige manier de beoefening van mindfulness eigen kunt maken.
Het is een praktische en vooral ook toepassingsgerichte training zodat je al snel van de beoefening van mindfulness in je (werk)leven kunt genieten, maar ook van de bijdrage van de verdiepende en helende effecten ervan. Mindfulness beoefening biedt je meer dan enkel stressreductie, denk aan aspecten zoals: diepgang, verbinding en inzicht. Bekende bijdragen van mindfulness zijn: innerlijke rust, helderheid, bij jezelf komen en blijven, evenals opvang van je emoties en je soms zo drukke denken. Het wordt ook wel spirituele beoefening genoemd, omdat je meer los komt van het dagelijkse (aardse) denken, dankzij contact met je lichaam (billen op de stoel en je voeten op de grond) ontstaat meer ruimte in jou en is zo eerder toegang mogelijk met je oordeelvrije besef. Meer info zie: >>> mindfulness.

Mindfulness training in Huis ter Heide, 18 september 2019.
De opzet van de training en de structuur (obv. MBSR/MBCT) zijn behulpzaam voor praktische toepassingsmogelijkheden in je leven.
Er zijn 8* bijeenkomsten,
-Aanvang:  18 september – 13 november*, op woensdagavond 19.30-21.00, in de praktijk te Huis ter Heide.
-Wekelijks programma (m.u.v. 23, 30 oktober ivm herfstvakantie)
-Kosten: € 295,-*
-Groepsgrootte min/max: 6 personen.
-Inclusief: koffie, thee, water, informatiemap en opnamemateriaal (Cloud) voor tussentijds oefenen.

*Optioneel, bij voldoende animo: de laatste middag/avond een halve dag extra; ‘Mindful-leven’ (16.00-20.00). incl. eenvoudige broodmaaltijd en soep, € 20,- per persoon.

Naast deze groep:
Individuele training; basis en verdieping.
Incompany training, op aanvraag beschikbaar.